Wat doet Van Vugt & Hartjes

Traditioneel tekenwerk

VH Prefab Engineering maakt productietekeningen voor prefab betonfabrieken. Denk hierbij aan onderdelen zoals trappen, bordessen, galerijplaten, balkons, wanden, spouwbladen, sandwichpanelen, kolommen, balken maar ook kleine prefab onderdelen.

lees meer...

3D Engineering

Met Autodesk Revit zullen wij de projecten uitwerken. Revit is een geavanceerd 3D tekenprogramma, waarmee alle relevante bouwdelen, prefabbeton, wapening en instortvoorzieningen één op één in een visueel inzichtelijk 3D model worden geplaatst. Uit dit 3D model worden 2D tekeningen gegenereerd.

lees meer...

Design & Construct

VH Prefab Engineering kan ook een rol spelen binnen design en construct projecten. De wensen van de opdrachtgever worden in een vroeg stadium in kaart gebracht. Wij denken graag met u mee tijdens het ontwerpproces. Tijdens het ontwerpproces kan de samenwerking worden gezocht met de door u aangedragen partijen.

lees meer...

Constructie berekeningen

Constructie berekeningen zijn statische berekeningen, waarin de stabiliteit, sterkte en vervormingen van de (beton)constructie wordt getoetst aan de geldende normen. Uit deze berekeningen, welke digitaal worden aangeleverd, kan de aannemer en hoofdconstructeur de afmetingen van de constructie onderdelen herleiden.

lees meer...

TOP